Zaščitne folije

Folije za toplotno in uv zaščito

Pregrevanje prostorov in stroške klimatizacije lahko zelo zmanjšamo tako, da na okna apliciramo katero izmed Reflectiv protisončnih folij. Le-te odbijejo tudi do 65%, absorbirajo pa kar do 24% sončnih žarkov in skoraj ne zaustavijo pritoka svetlobe v prostor. Izvrstna rešitev za zaščito poslovnih prostorov, skladišč, razstavnih prostorov...)Varnostne folije

Preprečijo razsutje stekla Na ta način otežimo nasilne vdore v prostor in zmanjšamo posledice vandalizma ter obvarujemo predmete ali osebe pred poškodovanjem. Poleg tega varnostne folije zadržujejo tudi UV žarke in ne vplivajo na transparentnost stekla ali na deformacijo barv. Varnostne folije imajo opravljen test obremenitve:certifikat SEC054 in SEC058.

Varnostna zrcalna folija s sončno in UV zaščito MIX551: zagotavlja 75% sončno zaščito.Enostransko zrcalna folija


Enostransko zrcalna folija zagotavlja zasebnost v prostoru.

Istočasno omogoča neoviran pogled iz prostora, saj je folija le rahlo obarvana in ne vpliva na transparentnost stekla ali na deformacijo barv. Če je v prostoru bolj svetlo kot zunaj (če je npr. ponoči prižgana luč), se v prostor kljub foliji vidi.

Možna je notranja aplikacija (MIR500) ali zunanja aplikacija (MIR500 X) folije.

Folija MIR 500 je v klasičnem srebrnem odtenku, lahko pa se odločite tudi za zlato (MIR 501), rdečo (MIR 502), modro (MIR 503) ali zeleno (MIR 504) barvo.

Da bi dosegli popoln zrcalni učinek in hkrati zagotovili, da se v notranjost prostora res ne vidi ničesar, lahko poleg zunanje MIR500 X na notranjo stran stekla nalepimo folijo INT210, ki je črna in spušča v prostor izredno malo svetlobe.

Hitri kontakt


Pošljite nam povpraševanje!

pošljiPrihranite energijo s termoreflektivnimi folijami!POVEZAVE: